Tilda - Eskilstuna

 
Add to favorites kvällsdatter Eskilstuna
Användare ID: 15229
Det är helt gratis! Kontakta Tilda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Eskilstuna
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: doktors
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Läkare
 
 
 Tilda - Eskilstuna твёрдо 

Se_också

 
Jessica - Västervik
Olivia - Norrköping
Elisabeth - Visby
Monica - Östersund
Om mig själv


Jag är en söt och vacker kvinna, ditt öga kan lätt fånga i mängden, eftersom jag föredrar att stanna på ljussynen även på en grå dag. Du skulle vara rätt att säga att jag håller mitt ljus inuti och värmer upp mig själv och andra människor runt. Jag känner människors humör och gillar att vara i ett företag med positiva tänkare och aktiva doers :) Livet är inte oändligt för att vara passivt och det finns tillräckligt med att se, för att försöka göra varje vacker dag jag vaknar. Vi har tillräckligt med tid att veta tillräckligt med tid för att känna oss själva och skapa vad vi vill ha. På så sätt är jag en kvinna som vet vad hon vill ha. Du kan hitta mig i en park med bokläsning, njut av livemusik på en konsert eller till och med ett gatorband, cykla med vänner på en solig dag nära stranden där vi slutar lägga på gräset eller på kvällen när Färgerna på min stad blir djupare, jag njuter av atmosfären i gatorna med små mysiga kaféer och varma människor runt.

Om min partner


Jag vill inte få mindre än jag kan. Så min man är den bästa mannen för mig på alla sätt. Är han min bästa vän? - Ja han är! Skapar vi familjen tillsammans? - Vi gör! Utvecklar vi och växer ihop? - Vi gör. Och jag vet att livet skulle ge oss gott om stunder att känna hur glada vi ska vårda varje dag tillsammans. Jag tror att jag inte ska skriva om alla så viktiga stunder som jag känner med en rätt person. Jag känner en man som läser mina linjer och förstår att jag stannar närmare och kan göra ett steg i mitt liv och vår framtid tillsammans.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar historiska böcker, jag är aktiv i sport och olika aktiviteter, jag gillar också långa promenader och resor (jag önskar att jag kunde resa mer)!
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: romantiska relationer, äktenskap