Pia - Falkenberg

 
Add to favorites dating för förhållande Falkenberg
Användare ID: 13452
Det är helt gratis! Kontakta Pia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falkenberg
Civilstånd: skild
Barn: två
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: sekreterare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ulrika - Helsingborg
Amelia - Varberg
Amanda - Eskilstuna
Ingrid - Halmstad
Om mig själv


Jag gillar att hålla passform och vara ett bra exempel för mina döttrar. I allt! Det är därför jag försöker spendera mycket tid med dem att lära dem hur man är klokt i det här livet)) Men jag kan också säga att de kan lära mig en hel del saker. Det är viktigt för mig att inte bara vara en mamma för dem, men också den bästa vänen för mig.
Jag kan stödja i olika situationer. Minst mina vänner säger så))

Om min partner


Ljug aldrig, snälla!) Det är det enda jag ber dig från början. Jag tycker att detta kriterium är också mycket viktigt för dig, letar efter en kvinna för äktenskap. Så, du borde inte oroa dig) Jag kan inte ljuga.
Det faktum att du letar efter en kvinna på denna datingsida innebär att du är seriös för mig. Det är ett mycket stort och ansvarsfullt steg i ditt liv. Så jag vill tro att jag är rätt bland andra ensamstående kvinnor))

Profil-info


Hobbies: Gym, gym, gym !!!)) Jag gillar också när jag går till gymmet inte ensam) Så du kan kombinera trevliga och användbara saker)) Kommunikation och träning. Jag försöker också lägga mycket tid med mina barn, för jag tror att vård av barn är den bästa hobbyen för en kvinna))
Åldersgräns: söker en mogen person