Mona - Gävle

 
Add to favorites dating club Gävle
Användare ID: 13305
Det är helt gratis! Kontakta Mona för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Gävle
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: kastanjebrunt
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Deans metodolog
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Cleo - Göteborg
Inga - Malmö
Birgitta - Uppsala
Birgitta - Stockholm
Om mig själv


Vem sa att det skulle vara svårt för mig, som ensam kvinna, att hitta ett par? Tja, jag skulle aldrig trodde att jag i min ålder skulle vara här med hjälp av denna datingsida för att söka efter en älskad, men jag bestämde mig för att försöka. Jag gillar att prova nya saker och det här är min första erfarenhet. Jag är ärlig och försöker alltid följa mina löften. Det finns så få människor kvar som är ansvariga för sina ord, eller hur? Jag är den ena av de få ... Vad med dig?

Om min partner


Varje gång många människor använder alla datingsidor för att leta efter kärlek och relationer. Jag undrar om jag kan träffa en stark, viljad man med stor ambitiös här. Vem kommer att vara en aktiv person. Jag letar inte efter en lat man, eller mendacious man, barnen och ärlig du är desto bättre. Vissa tror att ärlighet är en sällsynt sak nuförtiden, håller du med?

Profil-info


Hobbies: Jag tycker inte om att sitta hemma, det är bättre att öppna något nytt i naturen, till exempel teater, lite konst
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriöst förhållande, äktenskap. Det är också viktigt att hitta en person som kommer att veta om dig som andra inte vet.