Lovisa - Södertälje

 
Add to favorites dating för förhållande Södertälje
Användare ID: 46994
Det är helt gratis! Kontakta Lovisa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Södertälje
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Lovisa - Södertälje сообщение браво 

Se_också

 
Cecilia - Kristinehamn
Monica - Borås
Kerstin - Göteborg
Anita - Piteå
Om mig själv


Jag är väldigt glad att jag kan hitta här min man, min själsfrände, mitt stöd och styrka. Jag vill vara glad. I gengäld kommer jag att vara bäst för min man, jag vill göra min man glad, jag vill ge kärlek, ömhet och tillgivenhet. Jag gillar att gå utomhus med min favorithund, hon är min bästa vän. Jag gillar självutveckling, lära mig något nytt, som att resa. Jag gillar att titta på filmer och titta på solnedgångar.

Om min partner


Jag hoppas verkligen att hitta en man på denna datingsida som kan älska mig för vem jag är. Det viktigaste är omsorg, humor, förståelse och kärlek. Jag uppmärksammar inte ålder och absolut inte mot en person som är äldre än jag. Det viktigaste är att vi var tillsammans, och vi hade mycket gemensamt. I hopp om detta är jag på denna datingsida.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att lära mig allt nytt och jag slutar aldrig framför svårigheter. Jag gillar naturen och därför tycker jag om att spendera tid utomhus. Jag gillar att vila i närheten av havet. Jag gillar att börja min dag med musik som laddar mig med bra humör och positiva känslor. Jag håller aldrig ilska eller ångra i mitt hjärta.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Kärlek, äktenskap, seriöst förhållande.