Camilla - Borås

 
Add to favorites dating kvinnor Borås
Användare ID: 78279
Det är helt gratis! Kontakta Camilla för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Borås
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: tandläkare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
My - Uppsala
Melissa - Linköping
Amelia - Norrköping
Linnea - Västerås
Om mig själv


Jag är väldigt snäll och glad person. Du kommer aldrig se mig arg eller upprörd. Jag tror att en människa har sitt liv att njuta av det och vara lycklig, så jag lever i lycka och nu vill jag träffa kärlek. Mitt hjärta är fullt av kärlek och energi. Jag gillar att lära mig nya saker i livet och träffa nya människor också. Jag är mycket sällskaplig person. Jag har stor humor, så jag hoppas att du kommer att se den i vår kommunikation. Jag gillar djur väldigt mycket och jag älskar också barn.
Jag har många intressen i livet, de reser, är i naturen, jag älskar att gå till bergen, se nya saker och läsa historia om det, om det är något historiskt ställe. Jag tycker att jag är en extrem person. Jag gillar också att läsa mycket, min favoritlitteratur av litteratur är klassisk. Jag älskar att köra bil och motorcyklar. Jag gör fitness och jag går också till poolen.

Om min partner


Jag ser en man från utlandet, för jag vet att de är mer familjeorienterade och de värdesätter sina kvinnor. Jag vill att min man ska vara snäll, med god humor, positiv, älska sitt liv, respektera människor och hans kvinna. Jag vill att han ska dela mina intressen och jag kommer självklart att dela med honom. Jag vill att min man ska älska mig och respektera mig och i min tur kommer jag att göra detsamma!

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 49 år gammal