Melissa - Västerås

 
Add to favorites datingsida Västerås
Användare ID: 20055
Det är helt gratis! Kontakta Melissa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Västerås
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: chef
 
 
 мысль Västerås супер, однако 

Se_också

 
Amanda - Hudiksvall
Ellie - Vänersborg
Linnea - Nyköping
Ella - Linköping
Om mig själv


Jag skulle snarare karakterisera mig själv som en kontrastkvinna - optimistisk och ibland osäker, lättfram och lite envis, hemkropp och en själ på festen samtidigt. Men vad som är oföränderlig om mig är min lojalitet - både för mig själv och för andra. Jag känner till det sanna värdet av saker och människor och det är därför jag är en enmans kvinna. Jag är en aktiv och kreativ person. Jag gillar att resa, för när du reser känner du dig till olika länder och kulturer. Det hjälper till att kommunicera med människor med olika religion, traditioner och livsutsikter. Jag är intresserad av många andra saker, så tveka inte att fråga :)

Om min partner


Jag letar efter ett sant liv och förtroendeförhållande. Jag vill bli den bästa fruen i en värld, bara för en man, som kommer att förstå, stödja och uppskatta mig. Först och främst vill jag träffa en vänlig man, det spelar ingen roll om han är rik eller fattig, jag är säker på att vi tillsammans kan lyckas och alla våra drömmar kommer att bli sanna. Det viktigaste i vårt liv är kärlek! Om du håller med är jag säker vi kommer att få vad vi ska prata om.

Profil-info


Hobbies: Faktum är att jag är väldigt aktiv och har många hobbyer. Jag gillar att laga mat, måla och sjunga i badet. Varje morgon går jag och tre gånger i veckan besöker jag gym, så användbart för min form. Varje lördag samlas vi tillsammans med mina föräldrar och går till teatrar eller bara handlar. Dessutom tycker jag om att läsa.
Åldersgräns: från 30 till 50 år gammal