Ulla - Uppsala

 
Add to favorites dating killar Uppsala
Användare ID: 86980
Det är helt gratis! Kontakta Ulla för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uppsala
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Student - Doktor, volontär
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Livia - Hudiksvall
Emelie - Stockholm
Leah - Piteå
Linn - Linköping
Om mig själv


Jag har en bra humor, som hjälper mig i livet! Jag gillar äventyr. Jag går lätt, jag är inte rädd att ta en risk, om den är ädel. Jag är kommunikativ. Jag är en hårt arbetande och smart kvinna. Jag är sympatisk. Jag drömmer om att vara läkare. Jag är trogen, passionerad och familjeorienterad. Jag är en ärlig kvinna med allvarlig karaktär samtidigt. Jag har speciell charm, som jag hoppas att du känner och uppskattar!

Om min partner


Jag tror inte att den sanna eviga kärleken kan födas i ena ögonen, men jag tror att om två människor har rätt för varandra, de har sina gemensamma intressen, drömmar och mål betyder det att de kan bygga de starka, romantiska, kärleksfulla relationer under hela livet. Jag letar efter min starka andra hälft, för att känna det sanna skyddet, vården och kärleken. Jag är mycket kärleksfull kvinna och jag vill göra min man lycklig. Jag kommer att ge honom mitt varma hjärta för alltid. Jag kommer att vara hängiven kvinna varje dag och natt. Jag tror på familj och dess värderingar, det är därför jag vill hitta min själsfrände här, för att bygga den lyckliga familjen med honom. Om du är min själsfrände känner du mig och vi börjar vårt romantiska äventyr.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar frivilliga aktiviteter, teckning, konst, musik, konserter, cykling, resor, utbildning, läsa böcker, upptäcka intressanta platser, umgås med vänner, poesi kvällar, bio, teaterföreställningar, vandring, grill, matlagning och så vidare.
Åldersgräns: från 30 till 80 år gamla