Tilde - Uppsala

 
Add to favorites dating för sex Uppsala
Användare ID: 26277
Det är helt gratis! Kontakta Tilde för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uppsala
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 99 lb - 45 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
 
 
 
 Tilde - Uppsala 

Se_också

 
Frida - Falköping
Agneta - Skövde
Ebba - Gävle
Caroline - Falkenberg
Om mig själv


Jag heter lolita Jag är 19 år gammal. Jag är inte gift. För närvarande får jag en högre utbildning, jag studerar fysisk rehabilitering och talterapi. valde detta yrke cuz jag älskar barn. Jag vill hjälpa dem, att deras liv blev enklare och lättare. uppriktigt leende av barn är den största tacksamheten. Jag gillar sport, speciellt yoga, som att dansa. Jag älskar verkligen att resa och utforska världen. Jag drömde alltid att besöka Paris och New York. Jag har en mycket nära familj. Min mamma arbetar på skolan, bror som arbetar i Polen. vi samlar ofta och spenderar tid tillsammans. Jag hoppas att träffa här en anständig man med vilken jag kan skapa en lycklig familj. Jag vill ha 2 barn en pojke och en tjej, pojken först ska han skydda vår lilla tjej .
På män uppskattar jag möjligheten att överraska och göra den vanligaste dagen till en romantisk semester. Jag gillar när män har en stark karaktär och god humor.
Jag vill skapa ett förhållande med min älskade, när vi kan förstå varandra även utan ord. Jag vill att vår familj ska vara vårt lilla kungarike, där gästerna alltid är välkomna, men uppskattar mycket tid tillsammans med varandra. Har du samma dröm? Låt oss försöka uppfylla det!

Om min partner


Jag är en ensam ukrainsk tjej som söker en vuxen och självsäker man som, för min skull, kommer att vara redo för någonting. Jag vill att min man alltid ska vara glad att spendera tid med mig. Vandring och datering är mycket viktigt för mig, jag tror att romantik i relationer alltid ska vara närvarande, även efter många år. Jag vill bli kär i en och en gång för alla. Jag bryr mig inte om ålder och utseende, det viktigaste är att vi kunde förstå varandra och stödja. Jag vill vara den bästa fruen för min man, som ukrainska brudar är de bästa. Jag tror att jag kan hitta kärlek på dejting webbplatser. Och jag är redo att bli kär online.

Profil-info


Hobbies: Dans, yoga, resor
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Allvarligt förhållande, äktenskap, familj