Siv - Umeå

 
Add to favorites dating för förhållande Umeå
Användare ID: 79323
Det är helt gratis! Kontakta Siv för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Modell
 
 
 попали самую Siv - Umeå наступающим нг! 

Se_också

 
Moa - Täby
Elina - Lund
Matilda - Växjö
Ronja - Göteborg
Om mig själv


Jag är öppen, ärlig, måttligt förtroendefull. Min fördel är att jag kan älska. Så jag kan älska att andra aldrig drömde om. Jag älskar att spendera tid med mina kära, jag älskar att göra presenter. Förutom min ibland galen rytm av livet, älskar jag att vara en hemlig kvinna. Kvinnan som lagar frukost i köket till sin älskade.

Om min partner


Jag letar efter min livs partner med vilken jag kommer att leva i lycka, älska förståelse. Går igenom livet hand i hand. Mannen är säker. En man som älskar denna värld och allt vackert. En man som inte bara ser på den externa skönheten utan också på skönheten inuti. En man som kan känna, lita på, älska och bli älskad. En man som vill acceptera och ge kärlek. En man med vilken inte är rädd varken i eld eller i vatten.

Profil-info


Hobbies: En hobby är något jag gillar att göra på fritiden. Jag har många intressen. Jag spenderar mycket tid för läsning och ritning. Eftersom jag är en psykolog i utbildning försöker jag spendera min fritid på nya metoder och förbättrar mig själv som psykolog.
Åldersgräns: från 35
år gammal