My - Uppsala

 
Add to favorites seriöst förhållande Uppsala
Användare ID: 53688
Det är helt gratis! Kontakta My för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uppsala
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: chef
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ingrid - Boo
Lisa - Trosa
Olivia - Trelleborg
Emilia - Helsingborg
Om mig själv


Jag är snäll och sympatisk singelkvinnor. Mycket målmedvetet, ibland snabba, men lättskämda. Jag är glad och sällskaplig, aktiv och har positiv inställning till livet! Jag är väldigt mångsidig person! Jag gillar att lära mig något nytt, intressant och spännande! Jag är intresserad av historia, litteratur, ekonomi, politik, affärer, bio, konst, sport. Jag älskar också glada företag och fredliga hemkvällar!

Om min partner


Jag letar efter en fin, pålitlig man, som är ärlig och uppriktig. Vem är något impulsiv, med humor, vänlighet och respekt. Vem tar livet, världen och andra människor som de är och vem kan få det bästa ut ur livet. Vem är mogen och är inte rädd för att göra allvarliga steg i livet. Vem spelar inte spel och som drömmer om en riktig, underbar familj baserad på kärlek och respekt.
Jag vill hitta en intelligent, framgångsrik man med vilken vi har skapat en familj baserad på kärlek och harmoni. Jag vill älska och bli älskad. Jag vill veta mer om dig. Skulle vara glad om du skriver till mig. Jag hoppas att denna kärleksdatesajt hjälper mig))

Profil-info


Hobbies: foto, ridning
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriösa relationer