Molly - Kungälv

 
Add to favorites dating club Kungälv
Användare ID: 76541
Det är helt gratis! Kontakta Molly för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kungälv
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Hemföretag
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ebba - Kalmar
Cleo - Malmö
Elvira - Eksjö
Sonja - Täby
Om mig själv


Jag är en kvinna med ett stort hjärta. Men mitt hjärta är ensamt. Det är därför jag bara har en önskan att hitta en man som kommer att älska mig och göra mig lycklig. Hur är det med mig, jag är en optimistisk kvinna med en humoristisk känsla. Jag har många intressen och spenderar tid på självutveckling. Eftersom en kvinna borde vara smart och vacker. Jag är en aktiv person som livet, jag försöker spendera varje ögonblick i mitt liv gör vad jag gillar och tycker om.

Om min partner


Har du någonsin känt viljan att springa bort från alla frågor och problem på vägen till din egen lycka? Jag har en sådan lust länge, och jag letar efter en man som kommer att vara min älskare i denna kärleksresa!
Livet ges oss bara en gång och för mig att spendera den med den person jag kommer att älska och ta hand om är det viktigaste, så jag är här för verkliga och sanna känslor!
Att vara en mycket lojal och öppen person, jag är en kvinna som ska göra allt för min man. Den sexualitet och passion som finns i mig vill explodera! Måste du vara runt mig för att känna den explosionen ?

Profil-info


Hobbies: Sport, bowling, simning, yoga
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap, familj