Matilda - Södertälje

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Södertälje
Användare ID: 64873
Det är helt gratis! Kontakta Matilda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Södertälje
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 176 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: psykolog
 
 
 конечно, Matilda - Södertälje пользуюсь понятно 

Se_också

 
Meja - Motala
My - Uppsala
Viktoria - Västervik
Olivia - Karlskrona
Om mig själv


Till att börja med skulle jag vilja erkänna att jag har en konstig gåva för att locka folk. Jag har många bekanta och vänner. Alla säger att jag har en kvalitet som väldigt få människor kan hävda. Jag är bra om du behöver ett sympatiskt öra eller råd. Jag kan beskriva mig själv som en söt mild, väldigt snäll och smart tjej. I livet följer jag alltid två principer. Jag håller fast vid att varje man är en arkitekt av sin egen förmögenhet. Det är därför jag kan säga att jag är ganska bestämd person. Och förutom det försöker jag alltid att göra som jag skulle göra av. Det borde läggas till att jag alltid är öppen för nya äventyr.
Jag vill nämna att det ger mig verklig njutning att laga god och hälsosam mat. Matlagning ger mig en speciell glädje. Det är alltid trevligt att laga något utsökt för någon speciell. Eftersom jag håller fast vid att alla ska göra allt för att hålla sig bra och hälsosamma, är jag förtjust i olika slags sport. Jag är också en bra simmare. Som en kreativ person tycker jag om att ta bilder och ändra bilder. Jag älskar att läsa böcker och lyssna på musik mycket att drömma ... lol.
Jag gillar att kommunicera med människor som gör nya bekanta. När allt är annorlunda är varje person, varje person har sin egen inre värld. Jag är nyfiken på att veta allt nytt och intressant.

Om min partner


Det finns så många drag som jag uppskattar hos människor. Jag skulle vilja hitta en sanningsenlig, öppen, ljushjärtad och starkviljad man. Jag letar inte efter en prins. Men det betyder inte att jag inte vill göra vår relation till en saga. Jag är bara villig att gå igenom livet med en person som är förstående, tolerant, tillgiven och skyddande. Inre harmoni och balans är mycket viktigare för mig än den yttre skönheten.

Profil-info


Hobbies: matlagning, ritning, resa, titta på bra filmer, gå och drömma =)
Åldersgräns: från 30 till 45 år gammal
Dating mål: vänskap, äktenskap