Maria - Ulricehamn

 
Add to favorites dating för sex Ulricehamn
Användare ID: 24725
Det är helt gratis! Kontakta Maria för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ulricehamn
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 174 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alma - Umeå
Linnéa - Nässjö
Isabelle - Göteborg
Tuva - Piteå
Om mig själv


Jag älskar allt livet kan föreslå. Jag är optimistisk person som alltid försöker se solen i molnen. Jag är lätt och stödjande. Jag värdesätter livet och människorna i mitt liv. Jag är öm, söt, feminin och mycket känslig. Jag har en bra humor.
Att beskriva min personlighet i ett ord kan jag säga att jag är solig. Mina vänner säger att jag ger värme och ljus till folket runt mig. Jag är full av kärlek och omsorg som jag vill dela med min älskade man. Jag vill ge honom hela mitt hjärta och själ.
Livet är en fantastisk sak full av ljusa och färgglada händelser. Livet ges oss att njuta av det, att leva varje dag som om det här är sista dagen i ditt liv och dela vackra ögonblicken din andra hälft.

Om min partner


Jag är allvarligt intresserad av att söka efter en man i min dröm. Så att vi kan dela våra liv, drömmar, intressen och önskningar. Jag kommer att vara glad att träffa en smart, ärlig, förståelse och anbud, en man som vet vad han vill ha från livet.
Enligt min mening är kärlek en älskad gåva som vi bör ta hand om. Självklart förstår jag att det inte finns några perfekta människor. Men vi gillar allt i en person vi älskar, särskilt hans nackdelar. Jag vill att min man ska älska mig för vem jag är.

Profil-info


Hobbies: resa, sport, fotografi
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriöst förhållande, vänskap