Emilia - Boden

 
Add to favorites dating killar Boden
Användare ID: 12637
Det är helt gratis! Kontakta Emilia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Boden
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Skådespelerska
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Tilda - Täby
Ulla - Västervik
Märta - Stockholm
Marie - Kristinehamn
Om mig själv


Mina vänner säger att jag är charmig dam och när jag tittar på någon, min syn full av mysterium och hemligheter ...... vill du avslöja det?))
Jag är intelligent, känslig, omtänksam kvinna. Jag gillar att vara omgiven av människor jag älskar och bryr mig om. Jag gillar kommunikation och jag hanterar olika människor enkelt eftersom jag är snäll, öppen och taktfull person.

Om min partner


En man jag letar efter måste vara pålitlig och seriös. Jag drömmer om en vänlig och kärleksfull familj, av mysigt hem där din speciella väntar alltid på dig!...
Jag är villig att springa hem och veta att jag kommer att hitta där starka men ömma händer som alltid kommer att trösta mig, stödja mig och aldrig släppa mig ner...
Jag skulle vilja se dig som en vänlig, med god humor, ansvarig...
Jag vet att det inte finns några idealiska människor i världen, men om personen är min match, kommer jag att älska honom precis som han är, utan att ändra något..

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att dansa, det är min hobby. Jag är en aktiv person och jag gillar att spendera tid utomhus, träffa mina vänner, gå ut, resa, simma, njuta av skridskoåkning, läsa, besöka utställningar och många andra olika saker. Min huvudsakliga passion är sport och resor. Jag föredrar att bo på platser där jag kan lära mig om kultur och livsstil hos människor där. Jag drömmer om att försöka många tycker att till exempel vandra och spendera flera dagar i bergen. Jag skulle vilja att min man skulle gå med mig. Jag vill dela allt med min man.
Åldersgräns: från 30 till 82 år gammal
Dating mål: Jag bestämde mig för att prata i äktenskapsbyrån för att hitta en man för livet, min själsfrände, min bästa vän, en person som kan känna och förstå mig, en person som aldrig skulle förråda och alltid kommer att stödja oavsett vad som händer i våra liv.