Elin - Karlskoga

 
Add to favorites seriöst förhållande Karlskoga
Användare ID: 12268
Det är helt gratis! Kontakta Elin för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlskoga
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 6'0 "- 183 cm
Vikt: 154 lb - 70 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Idrottslärare
 
 
 



Знакомства



 

Se_också

 
Molly - Stockholm
Emelie - Enköping
Leia - Stockholm
Emilia - Kristianstad








Om mig själv


Kära, det finns många ensamstående kvinnor här, men det finns inga sådana tjejer som jag. Jag gillar mycket sport. Jag har varit yrkesmässigt gått i sport sedan min barndom. Detta är en integrerad del av mitt liv. Jag är en student vid Pedagogiska Universitetet, där jag studerar för att vara en idrottslärare. Jag håller alltid passform Jag håller rätt näring och jag har inga dåliga vanor. Jag är en av ukrainska tjejer, som kan hjälpa dig att förändra ditt liv! Skriv bara ett brev på kärleksdatingwebbplatser, och jag ska visa dig den ljusa sidan av livet.

Om min partner


Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag gör! Jag tror att jag kommer att bli kär i en man som jag kommer att träffas på datingsidan. Jag letar efter en stark och målmedveten man. Han borde vara ansvarig och han kunde lita på att lösa några problem. Jag vill känna en svag och skyddad tjej bredvid min man. Det borde vara glädjande att stå med honom på fältet, ha på sig bara shorts, om vårt hus är bränt. Jag behöver en positiv person med vilken vi kan uppnå målen. Det finns massor av enstaka kvinnor, men jag hoppas att du kommer att uppmärksamma min profil på vita kvinnors datingsida.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar verkligen sport. Jag är också engagerad i dans, och jag studerar danserna i olika länder och folk i världen. Jag gillar att laga mat. Och jag försöker behandla mina vänner och bekanta med mina bakverk.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: romantik, gift