Celine - Helsingborg

 
Add to favorites datingsida Helsingborg
Användare ID: 54846
Det är helt gratis! Kontakta Celine för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: röd
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: psykolog
 
 
 респект Celine - Helsingborg что 

Se_också

 
Elisabeth - Göteborg
Hanna - Örebro
Lena - Skara
Ines - Malmö
Om mig själv


Jag vill säga, jag är vänlig, glad och sällskaplig. Hitta ett gemensamt språk med mannen för mig, inte bara problem. Men inte långt är jag villig att låta var och en i min egen värld och bli mer än en vän till honom. Från tidig barndom gillar jag att ta hand om djur, kan inte föreställa mig mitt hem utan dem. Den närmaste framtiden Jag vill ha en ren vit ferret Malfoy och kalla det :). Vänner uppskattar mig för förmågan att stödja i svåra tider och att ge bra råd, liksom för förmågan att bara hålla käften :) Jag kan bara inte vara tyst och inaktiv, om svag eller skadad djur. Jag gillar mycket promenader, åka skridskor och rullskridskor, så jag gillar en enkel, bekväm kläder.
För mig är det så viktigt att ha kärlek. Kärlek - det viktigaste i vårt liv. Jag skulle vilja känna det så snart som möjligt.

Om min partner


Relationen måste byggas på tillit, respekt och förståelse. Vid varje tillfälle bör kunna tala och diskutera skillnader. Det borde vara romantiskt (små presenter, "vårt datum", gemensamma resor) En man måste vara ensamstående, omtänksam, trogen och kärleksfulla barn.

Profil-info


Hobbies: skapa något nytt, läs, lyssna på musik, matlagning
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: seriöst relatinship, vänskap, kärlek