Cecilia - Kristinehamn

 
Add to favorites dating för sex Kristinehamn
Användare ID: 25478
Det är helt gratis! Kontakta Cecilia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kristinehamn
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 174 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Provisor
 
 
 почему Cecilia - Kristinehamn беру 

Se_också

 
Britt - Eksjö
Siv - Göteborg
Yvonne - Uppsala
Edith - Uppsala
Om mig själv


Jag är en annorlunda person. Jag är aktiv och sällskaplig, snäll och vänlig, glad och välutbildad. Jag gillar att spendera tid med mina vänner, vi har gemensamt intresse så vi blir aldrig uttråkad. Men jag vill inte känna inte bara vänlig kärlek utan sann och passionerad kärlek till den där mannen. Jag vill dela våra intressen tillsammans, jag vill dela värme, vård, kärlek, lycka, och även smärta, problem, sorg. För om vi är tillsammans, är vi tillsammans i glädje och sorg. Jag vill titta på filmer tillsammans. Jag gillar att titta på detektivfilmer men min favorit är "Något som det är varmt". Jag gillar att titta på box och motocross, gillar även att gå motocross racing, vill du prova med mig?

Om min partner


Mitt hopp är att träffa en smart, ekonomiskt säker gentleman som är kunnig inom olika delar av livet. Min familj har alltid varit ett exempel att följa. Min far var ett starkt familjehuvud. Min mamma beundrade och stödde honom i alla sina affärer och företag. Hon delade med sin man kärlek, tillgivenhet, hängivenhet och klokt råd. Jag vill också att mina barn ska växa upp i familjen som är bekant att mina.
Med år passerar min ungdom och skönhet kommer att blekna. Men min intelligens, min kvinnliga visdom kommer att rädda och skydda min familj från besvikelser och ånger. Och ditt generösa hjärta kommer att hjälpa mig att förbli en härlig, välskött och hängiven partner. Du kommer alltid att vara nära mig i glädje och problem på vår livsresa. Det är allt jag vill ha, kärlek, omsorg och lycka.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskapsförhållande på linjechatt