Amelia - Marstrand

 
Add to favorites dating för förhållande Marstrand
Användare ID: 66640
Det är helt gratis! Kontakta Amelia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Marstrand
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 177 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Frisör
 
 
 выше сказанное Amelia - Marstrand ВЕРЬТЕ.НИЧЕГО 

Se_också

 
Mona - Uppsala
Hilma - Malmö
Birgit - Stockholm
Nora - Malmö
Om mig själv


Jag dansar med livets rytm. Jag adore söta kyssar och jag tycker att det är en sak som folk inte ska vara blyga om. Vi lever för att uttrycka våra känslor och att dela dem med hela världen. Jag gillar att vara annorlunda! Idag är jag en svart panter och imorgon en sexig blondin! Idag är jag passionerad och lekfull, och imorgon är jag mild och romantisk! Jag hoppas att det inte skrämmer dig! Men en kvinna måste vara annorlunda! Det är aldrig tråkigt med mig, jag överraskar alltid mina nära människor! Mitt liv är lyckligt, men den saknade ingrediensen är delningen av kärlek med ett sant livs partner.

Om min partner


Jag hoppas att träffa den enda rätt personen för mig. Jag hoppas att träffa en riktig man på denna datingsida, vem skulle vara min kärlek och skydd och ägaren till mitt hjärta! Jag hoppas att träffa en person, som bara vill vara sig själv bredvid mig! Och vem vill gilla mig som jag är! För en man som kan ge mig verklig kärlek och lycka. Vem är inte rädd för avstånd och redo att gå igenom alla svårigheter att vara lyckliga tillsammans.
Om du är intresserad, skriv gärna mig och lära känna mig bättre!

Profil-info


Hobbies: Kreativitet, ritning, fotografi, resor
Åldersgräns: från 30 till 57 år gammal
Dating mål: Hitta en person som kommer att förstå mig och acceptera mitt sätt. Jag letar efter en pålitlig person som inte är rädd för att ta ansvar och är inte rädd för ett seriöst förhållande