Amanda - Uppsala

 
Add to favorites flickor Uppsala
Användare ID: 26889
Det är helt gratis! Kontakta Amanda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uppsala
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: vid tillfällen
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Chef
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Tilda - Stockholm
Ida - Ystad
Sara - Uddevalla
Emilia - Helsingborg
Om mig själv


Jag känner till det verkliga värdet av kärlek, omsorg, sanningsenhet och jag tror att vi odlar kärlek när vi tillåter våra mest utsatta och kraftfulla själva att vara djupt sett och kända och när vi verkligen hedrar den andliga förbindelsen som växer från det erbjudandet med tillit, respekt, vänlighet och tillgivenhet. Jag är den som inte kommer att spara några ansträngningar för att få glädje i min framtida själsföräldrars liv.
Jag är en optimist och jag kan acceptera saker ur ett positivt perspektiv. Jag är mycket kreativ när jag delar min entusiasm och älskar livet med andra. Jag kan vara spontan i tanke och handling. Jag är äkta och öppen, jag undviker pretensi eller "spelspel" och jag föredrar att vara ärlig och uppriktig med dem som omger mig. Jag kan titta på livet objektivt och toppa upplevelser. Att vara en bra problemlösare ger jag aldrig upp mot svårigheter, kan hitta den bästa lösningen eller en kompromiss. Jag är bra att följa igenom med ett projekt och knyta upp lösa ändar. Jag kan tänka logiskt och jag är en väldigt tålmodig person.

Om min partner


Jag ser min framtida själskompis som en unik individ med sina egna behov och önskemål. Jag hoppas bara att han kommer att älska och vårda, trogen och pålitlig. Jag vet att jag kommer att stödja min man på alla möjliga sätt och vara där för honom både när han är glad, ljushjärtad och när han är ledsen eller cranky. Jag kommer att hjälpa honom att nå sina mål och gå vidare i livet. Jag kommer att uppskatta om han är ärlig, enkel, genuin och snäll.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att gå på bio, teater, cykling
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: familj, vänskap, kommunikation