Sara - Kristianstad

 
Add to favorites dating club Kristianstad
Användare ID: 13973
Det är helt gratis! Kontakta Sara för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kristianstad
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: danslärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Gunilla - Kristianstad
Ingegerd - Malmö
Ebba - Enköping
Novalie - Kungälv
Om mig själv


Jag hoppas att min inre värld kommer att locka dig mer än mina bilder. Med mitt liv saknar, stark och snäll man, med vilken jag kunde dela stunder av glädje och sorg. Jag vill se med mig. Jag vill vara glad. Om vi ​​pratar om mig är jag väldigt positiv, sällskaplig och intelligent tjej. Jag tror att den här tjejen alltid har kunnat hålla samtalet pågår. Med mig kommer du aldrig att bli uttråkad. Å andra sidan är jag en öm och passionerad. Jag försöker alltid vara i en mycket bra form. Jag vet att du länge har drömt om en sådan blandning. Jag lever med en känsla. Meningslös existens är tydligt inte för mig. Jag är mycket kategorisk i alla handlingar och uttalanden. Nuförtiden är det väldigt svårt att hitta naturlig kvinnlig skönhet. Men jag har en naturlig skönhet. Jag är ung, fri och full av energi. Jag älskar att leva och älska att älska. Jag är öppen, välmönad och optimistisk. Jag är en kreativ person med en mycket positiv inställning till saker. Jag lovar att jag aldrig kommer att berätta lögner för någon.

Om min partner


Jag ser min andra halvdel, jag behöver en riktig man att lita på mig och jag kommer att göra honom väldigt glad. Jag tycker att jag är söt och trevlig person och jag kommer att bli en bra flickvän och fru. Nu letar jag efter min man och min kommande man. Jag skulle vilja se min idealiska man som en passionerad, försiktig och intelligent, som är redo att bli förförd och vara helt nöjd med mig. avstånd har ingen roll om våra hjärtan slår detsamma. Jag vill hitta en person, som behöver min ömhet och omsorg. Jag vill att min man ska älska, hängivna, ärlig och han borde ha en mycket allvarlig avsikt om mig. Har du liknande önskningar? Är du redo att dela ditt liv med mig? Så jag hoppas att vi kommer att bli ett bra par och alla kommer att avundas om våra romantiska relationer. Jag letar efter en man som vet hur man respekterar en kvinna och som vill ha en familj och barn. Han borde vara anständig, utbildad, hårt arbetande, snygg och fysiskt frisk. Huvudprioriteten för honom borde vara en familj där man och fru är ett lag som har en gemensam målglädje. Jag har ingen perfekt match, och jag letar bara efter en ärlig och bra person med en optimistisk utsikt och glada ögon. Jag vill se så djupt i dina ögon och känna din energi och din kraft. Någon, som inte är rädd för att röra och kyssa mig varje gång du känner ögonblicket, är rätt.

Profil-info


Hobbies: reser, lagar mat, dansar, sjunger
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Jag letar efter en man som kommer att älska mig och vem vill vara jämn med mig. Jag är förtjust i fotografering Im dansar