Rebecka - Linköping

 
Add to favorites dating kvinnor Linköping
Användare ID: 23765
Det är helt gratis! Kontakta Rebecka för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Linköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Andra
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Olivia - Åkersberga
Barbro - Göteborg
Stina - Katrineholm
Caroline - Jönköping
Om mig själv


Jag kommer att vara ärlig med dig att berätta om mig själv annars varför slösa tid? Jag är singel och letar efter en man att starta ett förhållande.
Du kanske är intresserad av att veta något om mig. Bra, attraktiv, vänlig, öppen för något nytt och spännande, stabilt i relationer och praktiskt i rutin. Vad annars? Umm, ibland kan jag vara envis och avundsjuk. Jag avundar aldrig eller önskar andra skador. Och jag tror att imorgon blir allt bättre än idag! Socialisering och kommunikation är väldigt viktigt för mig och jag kan inte stå kvar ensam för en stund! Så kallade mina vänner mig partiets liv. Jo, reklam är bra men jag är helt säker på att kommunikation är det bästa sättet att lära känna en person. Så klicka på knappen Skicka ett meddelande och skriv till mig.

Om min partner


Letar efter någon speciell som kommer att njuta av livet med mig! En man som vill hitta kärlek och är redo att ge det i gengäld. Hoppas att träffa en man med aktiv levnadsställning, en man som är självsäker och redo att kompromissa. Någon som seriöst avser att ha ett förhållande, men inte bara intresserad av att döda tid att chatta med söta tjejer på nätet.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap