Mila - Sundsvall

 
Add to favorites dating för förhållande Sundsvall
Användare ID: 21698
Det är helt gratis! Kontakta Mila för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Sundsvall
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'2 "- 157 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Ockupation: Medicinsk kontorsadministration
 
 
 
 
 что таком Mila - Sundsvall 

Se_också

 
Madeleine - Västerås
Inga - Göteborg
Jenny - Borås
Malin - Värnamo
Om mig själv


Jag är inte bäst i världen men kan säga att jag är mycket kärleksfull och omtänksam, tålamod och förståelse. Alla vill få kärleken och familjen, som i filmerna, men i själva verket förlorar alla tålamod när man behöver ta hand om sig och ge sig själviskhet. Jag är öppen och mycket kosmopolitisk. Jag hoppas fortfarande att på denna planet finns det några människor som inte är överväldigade med hat mot varandra. Den varmaste platsen i jorden finns inomhus i en familj. Jag hoppas att hitta värmen och skyddet som en stark och kärleksfull familj. Jag är stolt över min femininitet och håller mig alltid i form. Jag hoppas att du kan se detta från mina foton som tog sommaren 2014. Jag är den kvinnan som vet vad hon önskar i detta liv.

Om min partner


Min idealiska partner är en man som vet att ett hälsosamt förhållande är ett team av två personer, både lika och motsatta, harmoniskt blomstrande tillsammans.

Profil-info


Hobbies: Hälsosam livsstil hemma och mer. Jag gillar att vara en bäst hemmakare. Jag älskar mysiga privetkvällar lika mycket som jag gillar livliga sammankomster. För fåglar som älskar att flyga fritt i kunskap om att maskborgen väntar på avkastningen.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriösa relationer, dating