Elin - Örebro

 
Add to favorites dating för sex Örebro
Användare ID: 67096
Det är helt gratis! Kontakta Elin för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Örebro
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Revisor
 
 
 
 Elin - Örebro 

Se_också

 
Agneta - Jönköping
Ingeborg - Uppsala
Ronja - Göteborg
Molly - Simrishamn
Om mig själv


Det är ganska svårt att prata om mig själv, men jag ska försöka. Mina vänner säger att jag är mycket smittsam och okomplicerad. Jag uttrycker alltid alla mina riktiga känslor rättvist. Som jag är öppen och öppen, kan jag inte stå hyfsad och tvångsmässig.
Jag älskar barn väldigt mycket. Och jag kan också säga att jag är hängiven och ansvarig, jag kan visa min kärlek och kärlek till min framtida älskade man. Min kärlek och passion har inga gränser och jag gör mitt bästa för att min man känner mig bra och lycklig med mig.

Om min partner


Ett ideal för en man jag letar efter bör innehålla sådana egenskaper som vänlighet, ärlighet och trevlig humor !!! Om du inte är allvarlig och bara försök att underhålla dig själv är jag inte din kvinna. Jag är här med det enda målet att uppnå kärlek! Men jag behöver ingen artificiella känslor eller plastiska känslor. Jag behöver en riktig man, som kommer att vara helt ägnad åt mig och ingen annan. Vem kommer att älska mig som en drottning och vem ska vara min livspartner och vi kommer att ta hand om våra vackra barn tillsammans. I alla situationer måste han vara redo att stå upp för några svårigheter.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap