Alexandra - Stockholm

 
Add to favorites kvällsdatter Stockholm
Användare ID: 31471
Det är helt gratis! Kontakta Alexandra för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Stockholm
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: manikyrist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Sara - Västerås
Maria - Hässleholm
Julia - Malmö
Saga - Jönköping
Om mig själv


Tack för att du besöker min profil, det betyder mycket för mig))) Jag vill att min man är 100% intresserad bara i mig. Jag är en enmans kvinna. Jag gillar natur, parker, bra filmer och bra företag)))
Jag är intresserad av smink, läs böcker, Internet, jag vill ha riktiga romantiska datum med en bra man från denna sida. Vem är jag?? Hmmm ... Och allt du behöver veta, min kära ... Nej, nej ... det måste finnas ett mysterium i en kvinna .... Vill du gissa mig? Skriv sedan till mig, för det finns för många hemliga önskningar i mig, för personligt att visa upp det. Var tålamod, vi måste känna varandra steg för steg, samtycka???????

Om min partner


Jag söker en passionerad man som kommer att kyssa mig och leva utomlands))) Jag kommer verkligen att vara väldigt glad att hitta min själsfrände här ... Jag tror på ödet ....) Låt oss prata och planera vår verkliga datum ... vad tycker du ????? Jag har inte mycket bilder, men är säker på att jag är mycket bättre i verkligheten))) Jag kommer att ge dig all min uppmärksamhet och kärlek i verkligheten om vi verkligen gillar varandra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll