Susanne - Helsingborg

 
Add to favorites seriöst förhållande Helsingborg
Användare ID: 51232
Det är helt gratis! Kontakta Susanne för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: medel
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Sjuksköterska
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ellen - Söderköping
Charlotte - Sundsvall
Hanna - Kalmar
Hanna - Halmstad
Om mig själv


Jag är ärlig, härkomst, romantisk, hårt arbetande och snäll kvinna. Jag är familjeorienterad. Jag har en passionerad och trogen karaktär. Jag älskar och jag hatar själviskhet och oärlighet. Jag är andlig kvinna. Jag är välutbildad och intelligent. Jag är full av passion inuti och vill ge till mina framtida själsfrändehavare kärlek och ömhet.

Om min partner


Jag letar efter en modern, romantisk, härkomst, snäll och pålitlig man. Jag tror på äkta kärlek, jag letar efter en man som också är romantisk och familjeorienterad. Jag är inte rädd för att bryta kanonerna för att jag tror på Destiny och att jag kommer att träffa min sanna kärlek i ögonen på vårdande och trogen man. Jag behöver mogen och klok, intelligent och enkel själsvän, vars fördelar och nackdelar kommer att vara min infödda.

Profil-info


Hobbies: Min mormor berättade att jag har gyllene händer, det är därför jag tycker om att sticka, sya designade kläder och skapa den vackra inredningen. Jag gillar trädgårdsarbete. Jag gillar att resa till varma länder och jag gillar intressanta utflykter. Jag är förtjust i historien. Jag gillar konst. Jag tycker om att läsa romaner och biografier. Jag gillar att laga mycket och bakverk är min favorit. Jag är förtjust i målning och fotografering.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: konfidentiella relationer med en bra man, familj, lycka, passion, äktenskap