Sofia - Täby

 
Add to favorites seriöst förhållande Täby
Användare ID: 53860
Det är helt gratis! Kontakta Sofia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Täby
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Psykolog
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Rut - Värnamo
Britt - Malmö
Rut - Norrköping
Tuva - Visby
Om mig själv


Gillar du våren? Du kommer gilla det mer, om vi spenderar det tillsammans i Venedig! Min största dröm är att besöka en sådan romantisk stad med min älskling! Vad kan vara mer perfekt än att göra det med dig !? Ingenting! Vi går rakt igenom de gamla och strama gatorna, skrattar högt, du kommer att hålla min hand, så ömt, vi kommer att köra på gondolen och känna den goda lukten från kaféerna. Vet du att jag är ett fan av italiensk mat? Gillar du det? Vi kan beställa en portion pasta för oss och mata varandra. Har du inget emot om pastaen kommer att vara med fisk och skaldjur? Det är min andra passion, efter resan. Min favorit tid på dagen är natt. Vill du gå till centrala torget och dansa Tarantella? Haha, kära, jag kan inte dansa det också, oroa mig inte, men den rytmiska musiken från gatunusister och våra varma hjärtan kommer att leda oss vad vi ska göra! Det kommer att bli något konstigt, nytt och intressant för oss! :)
Nu ska jag säga ett viktigt uttalande för dig! Jag gillar att titta på fotboll! Ja, vi kan göra det tillsammans, skrika olika chants och dra t-skjortan på huvudet, när målet kommer att poängeras av favoritlaget, haha! Är du glad? ;) Och vem sa att tjejer inte kan spela fotboll? Nu läser du profilen för professionell fotbollsspelare, jag är inte som Ronaldo, men jag kan tävla med honom eller ... det är bättre med dig, haha! Kan du slå straff för mig, snälla? Om jag vinner, kommer du att kyssa mig! Om du vinner, ska jag kyssa dig! Vi är i alla fall mästare med dig! :) Men om du fortfarande är upprörd, kommer jag att rädda dig! Som du kommer ihåg är jag psykolog och det är inte bara yrket, det är också hobby. Våra viktiga segrar jag kan skriva på bilderna. Nej, jag är inte superfotografen, men jag utvecklar dessa färdigheter. Skulle du vilja posera för mig? Sedan tar jag bilderna med mig överallt och det kommer att stödja mig i svåra situationer :)

Om min partner


Jag vill älska dig från första ögonkastet, från det första ditt ord, från det första leendet! När du skriver till mig, borde jag förstå att du är min. Du är hela världen för mig! Jag kan inte se andra män, jag kan inte höra andra röster. Är det mirakel eller saga? Nej, det är kärlek-kärlek-kärlek! Min önskan är att paketera dig med min omsorg, väv, omfamnar och kyssar. Kan du ta andan? Kan du tvinga mitt hjärta att fly från bröstet? Ja? Så du är min idealiska man :) Jag ska visa dig den verkliga kärleken av ukrainsk skönhet! Är du redo? :)

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap