Penny - Nyköping

 
Add to favorites dating för äktenskap Nyköping
Användare ID: 65774
Det är helt gratis! Kontakta Penny för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Nyköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: chef för en skönhetssalong
 
 
 бред, по-моему Penny - Nyköping 

Se_också

 
Frida - Stockholm
Elsa - Malmö
Alice - Stockholm
Maj - Karlshamn
Om mig själv


Jag är en mycket energisk och sportig tjej. Jag brukade nå mina mål. I min barndom vann jag priser i tävling i idrottsgrenar på jakt och terräng. Jag deltog i en konstskola. Jag är brett och söker nya äventyr i mitt liv. Jag är en människa som gillar att skapa skönhet. Jag är en mästare av manikyr. Och jag gillar att få folk att le och glada med mitt utmärkta arbete. Varje dag försöker jag bli bättre och bättre i vad jag gör.
Jag gillar att ta hand om min kropp. Det är trevligt att vara smal och välbyggd så att min man är stolt över mig att ha mig bredvid honom varje dag.

Om min partner


Jag uppskattar ärlighet och öppenhet i en mans karaktär. Jag skulle vilja att han skulle vara villig att dela med mig sina tankar och drömmar så att jag kunde känna honom bättre varje dag. Och det låter mig förstå min framtid älskade att vara närmare honom. Det är det jag vill ha av relationerna väldigt mycket. Jag värdesätter beslutsamhet hos män, som inte slår av möte med sin kvinna och som har en stor önskan att flytta relationer från virtuell värld till ett verkligt liv.

Profil-info


Dating mål: äktenskap