Monica - Östersund

 
Add to favorites dating kvinnor Östersund
Användare ID: 63280
Det är helt gratis! Kontakta Monica för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Östersund
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 108 lb - 49 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: administratör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Alma - Ulricehamn
Matilda - Göteborg
Charlotte - Örebro
Ulla - Helsingborg
Om mig själv


Hej du Mister som läser min profil. Jag är glad att låta dig till min värld och jag hoppas att du skulle vilja inuti :) Jag är säker på att du vill veta vem som är den tjejen som läser på de här bilderna och jag kommer att berätta för dig att det finns fin dam, som gillar att ta allt Detta liv ger henne. Jag kan inte säga att jag levde länge men varje gång jag lär mig något nytt. Mina vänner skulle säga att jag är Energizer Girl. Mest av allt gillar jag att vara aktiv och kreativ. Jag gillar sport och gör olika aktiviteter.
Jag gillar att vara aktiv och kommunicera med människor. Jag gillar att hjälpa människor när jag har ett sådant tillfälle.
Jag försöker njuta av varje ögonblick av livet som jag har. Jag gillar att tillbringa tid i naturen och beundra enkla saker. Jag gillar att titta på solnedgångar och soluppgångar, jag gillar havet och bergen, vattenfall och stenar.
Jag älskar matlagning för min familj och vänner. Jag är en kulinarisk specialist vid födseln och jag gillar att laga allt med passion! Jag gillar att besöka biografer, teatrar, parker, gallerier etc. I framtiden vill jag resa över hela världen ; speciellt med min älskade det blir perfekt!

Om min partner


Det viktigaste i alla förhållanden är inte bara kärlek utan respekt och full förtroende också. Jag letar efter en man som också är säker i dessa enkla livsvärden som jag är. Jag behöver någon som ska ta hand om mig och värdera min ömhet och romantik. Det är väldigt viktigt att jag känner mig trygg vid sidan av min man, jag behöver en stark och modig person, som kan försvara mig och samtidigt vara mycket snäll och försiktig med mig. Och som svar kommer jag att ge honom den största kärleken som finns att hitta i denna värld!

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 60 år gammal
Dating mål: äktenskap