Meja - Norrköping

 
Add to favorites kvällsdatter Norrköping
Användare ID: 38235
Det är helt gratis! Kontakta Meja för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Norrköping
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: designer
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Frida - Falköping
Sofie - Falkenberg
Hilda - Stockholm
Nathalie - Täby
Om mig själv


Jag älskar att laga japanska, italienska och kinesiska quizin. Naturligtvis kan jag inte föreställa mig mitt liv utan husdjur ...)) De visar mig hur man verkligen gillar varje ögonblick. Jag har också roligt att dansa och sjunga! Kommer du att bli med mig älskling?))
Det är kul att vara konstnärlig på alla sätt. Jag designar kläder eftersom det är jätte kul att visa din egen vision i allt du kan. Att resa är min passion. Särskilt platser där jag kan snorkla.)

Om min partner


Det är så trevligt att träffa dig, jag vet vad-jag-vill-och-jag-kommer-få-det!)))
Jag hoppas att det här är verkligen hur du ser ut. Livet lärde mig att uppmärksamma människor som håller sina ord och visar sina avsikter. Det här är vad jag förväntar mig av min kära enda. När det gäller mig - man borde handla om handlingar. Även om jag accepterar känslomässig maskulin del heller. Jag behöver er alla om din gruva. Har du någonsin tänkt att den större personligheten du hade desto mer skugga du lämnade. Det är tanken på dagen och jag skulle gärna dela den här. Vad jag vill säga är - jag vet att ingen är perfekt, men var öppen ärlig och kärleksfull och resten av er kommer att bli samma skatt för mig.
Svårt att beskriva någon jag känner men har aldrig träffat. Jag vet bara att du är någonstans där - det enda vi behöver är att träffas. Hur känner du dig till riktiga möten förresten? Är du redo att resa till mitt land för att träffa mig?
Det här är den typ av handling jag pratar om kära.)
Hoppas att höra från dig tillbaka snart.
Kisses

Profil-info


Hobbies: Tittar på filmer
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gift, hitta intersting människor från olika länder