Matilda - Värnamo

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Värnamo
Användare ID: 10085
Det är helt gratis! Kontakta Matilda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Värnamo
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Student, Fasion blogger
 
 
 Matilda - Värnamo нет? 

Se_också

 
Leia - Göteborg
Sara - Skanör med Falsterbo
Margareta - Motala
Emma - Täby
Om mig själv


Jag är väldigt glad och uppenbar tjej som vill hitta kärlek och äktenskap.
Idag studerar jag på universitetet, men jag jobbar också på min modeblogga där jag ger detaljerad information till tjejerna om varumärken, nyheter och hjälp att skapa sin egen stil. Jag gillar verkligen att rita, och i framtiden kanske jag blir en designer av kläder. Det är mitt mål.
Naturligtvis är arbetet viktigt, men ingenting är viktigare än familjen och min framtid älskade en. Jag kom till de bästa datingsidorna med önskningar att hitta en enda man som söker sin ukrainska brud.
Jag vill berätta om mig själv i hopp om att du kommer att se inte bara några ord om mig som andra människor skriver, men också om vad jag gillar att göra och vilken typ av person jag är, vilken typ av personlighet jag har.
Först av allt vill jag berätta om mig själv.
Jag har mycket bra föräldrar som gav mig en mycket bra utbildning och börjar göra affärer. Från en tidig ålder lärde min mamma mig att arbeta. Jag gick aldrig till skolan utan att göra övningar.
Jag gillade alltid att laga mat, så jag kan laga dig allt från nationella ukrainska rätter
Om du gillar kålrullar, borscht vareniki, vitlök pam push ki så kan jag med glädje säga att jag kan laga allt detta. Jag är inte bara kul av ukrainsk mat, men jag kunde också laga den nationella maten i många länder. Men just nu äter jag bara mycket hälsosam mat. På helgerna gillar jag att spendera med min familj utanför staden där vi inte hyr en stor tomt på flodbredden.
Det verkar som om varje familj har sina egna traditioner och eftersom vi är ukrainska människor som är mycket trofasta människor som minns sin historia, hedrar sina traditioner, vi älskar naturligtvis våra familjeband och träffar ofta med släktingar och nära vänner.
Jag gillar verkligen att dansa och jag deltog i många dans tävlingar där jag vann priser. Det var inte bara i Ukraina utan även utomlands. Jag tyckte att mina föräldrar alltid var stolta över mig och stöttade mig i svåra stunder.
Jag älskar verkligen natur, blommor, och jag har många blommor på vindrutan, liksom föräldrar i blomsterbädden. Jag växer rosor, kamomiler, cockerels, men mer än det här tycker jag om peonies vita, rosa och röda, de är så vackra. De små klockorna är också vackra. I augusti beundrar mina föräldrar alltid dahlior av många arter. Mörka band och ljusrosa.
Jag har också en clematis som passar på staketet och även i de människor som de kallas "Krycheni Penuche". Jag kom till den bästa datingsidan för singlar i hopp om att jag kunde träffa en riktig man med vilken att binda äktenskapsobligationerna.

Om min partner


Jag vill säga att jag letar efter en öppen, ärlig, glad singel som söker en kvinna, pålitlig och lojal. Om han har barn, är jag redo för det och kommer att älska dem lika mycket som sin far. Det verkar som om en man bestämde sig för att göra en kvinna till sin kompis, borde hon behandla sin familj som sin egen.
Det här kärlekswebbplatsen hjälper mig att hitta min man och skapa en underbar relation.
Jag skulle också vilja säga att jag bryr mig inte om ålder och land eftersom det inte finns några gränser om människor vill vara med varandra.

Profil-info


Hobbies: Sport
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Förhållande. Äktenskap