Maja - Landskrona

 
Add to favorites kvällsdatter Landskrona
Användare ID: 86868
Det är helt gratis! Kontakta Maja för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Landskrona
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: medel
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Psykolog
 
 
 вечер Maja - Landskrona 

Se_också

 
Lovis - Malmö
Lilly - Norrköping
Johanna - Åkersberga
Tyra - Stockholm
Om mig själv


Jag uppskattar skönheten i alla dess manifestationer. Om jag lagar matet ska det vara både gott och snyggt. Om jag gör mitt jobb ska det vara bra gjort utan några fel eller minuser. Men framförallt uppskattar jag inuti skönheten hos människor. När du känner sin uppriktighet och vänlighet. Jag har många vänner men jag saknar fortfarande en sak - min andra del. Är det du jag letar efter?
Eftersom mitt jobb är kopplat till design tycker jag om att skapa mysighet och komfort runt mig och det rör allt: hantverk för inredning, exteriör, kläder, tillbehör. Jag gillar att resa med ett bra företag. Jag är inte rädd för olika (men trevliga) förändringar i mitt liv.

Om min partner


På människan uppskattar jag tillförlitlighet, eftersom jag är en svag kvinna som behöver stöd och stark axel bredvid vem inte är rädd för att visa sin hjärtas ärlighet och uppriktighet. I alla situationer måste man vara en gentleman som ger stabilitet och stöd. Om du är en sådan person låt oss ta en chans! Jag tror att kvinnan avslöjar alla hennes bästa egenskaper om en riktig man är där och hon kan göra honom till den lyckligaste personen i världen. Kärlek gör människor bättre, tycker du inte så?

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 39 år gammal
Dating mål: Äktenskap