Karin - Norrtälje

 
Add to favorites seriöst förhållande Norrtälje
Användare ID: 97512
Det är helt gratis! Kontakta Karin för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Norrtälje
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 198 lb - 90 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: röd
Kroppstyp: tjock
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Lärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Pia - Köping
Tyra - Luleå
Rut - Trelleborg
Cleo - Norrköping
Om mig själv


Jag är väldigt positiv och ler typ av person. Jag är väldigt snäll, generös och glad. Jag hjälper alltid människor som behöver och ökar andras humör. Jag är också mycket hårt arbetande och jag vet vad jag vill ha från livet, jag har mål som jag uppnår dag för dag.
Jag gillar att kommunicera med människor, skratta, gå ut och ha det bra. Mitt arbete är min största hobby - jag är en lärare och jag läser alltid och lär mig något nytt för att förbättra mina färdigheter. Jag gillar också att göra saker med mina händer - små presenter och andra trevliga handgjorda saker. Min andra hobby är bilar och extrem körning, jag vet att det är ovanligt för en kvinna men det är något jag verkligen tycker om =)!

Om min partner


Jag letar efter en man med vilken jag aldrig kommer att bli uttråkad, med vilken jag kunde prata om någonting och vem kan stödja någon konversation! Jag hoppas att hitta en person som har mål och gör någonting steg för steg för att uppnå dem, gillar att resa, värdera familj och är redo att bli huvud och brödvinning för sin framtida familj. Med andra ord vill jag hitta en riktig man, intelligent, stark och kärleksfull.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: allvarliga relationer, äktenskap