Julia - Norrköping

 
Add to favorites dating för äktenskap Norrköping
Användare ID: 30835
Det är helt gratis! Kontakta Julia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Norrköping
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 164 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: frilansare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Charlotta - Göteborg
Lena - Malmö
Molly - Simrishamn
Charlotta - Visby
Om mig själv


Det är svårt att alltid beskriva mig själv. Jag försöker leva aktivt liv. Folk säger att min huvudfunktion är optimistisk och positivt sätt att tänka på. Jag kan säkert säga att om någon är i trubbel kan jag inte bara lämna den. Jag kommer alltid hitta chans att hjälpa till mina vänner. Men ibland vill jag vara bara en kvinna och att känna att någon tillförlitlig är nära.

Om min partner


Jag föreställer mig min kära person som intelligent, pålitlig, snäll och seriös i hans avsikter. Den som kan vara ledare i familjen och vem vet hur man ska vara en gentleman. Det vore bra att träffa en person för att dela liknande åsikter och kanske ha gemensamma hobbyer eller intressen, att dela dåliga och bra saker tillsammans. Jag uppskattar också när en man har en bra humor och när han kan vända allt på ett positivt sätt.

Profil-info


Hobbies: För att säga sanningen är jag inte den som gillar att stanna hemma. Kanske bara i ett regnigt väder kan jag njuta av att måla, läsa eller laga mat. Jag gillar att dansa så mycket, särskilt om jag har en bra partner. Är det du? Leende. Jag tycker också om att spendera tid på naturen. På vintern är min favorit sak skidåkning och skridskoåkning. När jag gör det känner jag mig själv som ett lyckligt barn. Det skulle vara kul att dela sådana stunder med kära person som kunde vara min bästa vän, älskare och livspartner.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Vänskap, relationer, äktenskap