Emilia - Visby

 
Add to favorites dating för äktenskap Visby
Användare ID: 81334
Det är helt gratis! Kontakta Emilia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Visby
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ja
Ockupation: Professor
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Astrid - Umeå
Hilda - Lund
Kristin - Falun
Åsa - Strängnäs
Om mig själv


Som du säkert vet finns det inga perfekta människor i världen, och jag är tyvärr inte ett undantag också. Jag vill inte börja berätta om mig själv hur underbart jag är, så jag kommer bättre att skilja sig från andra som berättar om inte de bästa sidorna av min personlighet. Jag tror att det är en kvinna, jag kan vara för känslomässig ibland och i vissa fall är jag för krävande för mig själv och för andra. Som du säkert har hört, från kärlek till hat är bara ett steg, och jag kan älska så stark och passionerad som hat. Men vem är utan synd? Tja, tillräckligt om den grå sidan av mig. Från mina positiva sidor kan jag påpeka att jag är mycket målorienterad och känner till mina mål, jag jobbar hårt för att nå dem. Jag är en mycket passionerad person som jag är passionerad för livet, om mitt arbete, om min man och allt jag gör och drömmer om. Jag skulle säga att jag vet vad jag vill och jag skulle kalla mig en självsäker person, men som inte är besatt av mina egna behov och önskemål. Det skulle inte ta mycket tid för mig att bestämma mig för att åka på en resa eller inte, så jag skulle säga att jag är en ganska äventyrlig person, som inte är rädd för förändringar, svårigheter och jag står alltid inför dem med värdighet, men samtidigt tid, jag kommer ihåg hur man ska vara en riktig kvinna feminin, attraktiv, flirtig, förförisk, passionerad, öm, kärleksfull och omtänksam. Jag vill tillägga att jag inte är en typisk blond, för jag är smart, intelligent, utbildad och välanpassad.

Om min partner


Jag tycker att det inte ens är värt att nämna att jag bara vill hitta någon för allvarliga relationer, för relationer, som kan föra oss båda till ett lyckligt äktenskap. Jag letar efter en man, som är mogen, intelligent och självsäker och hans handlingar. Samtidigt borde han inte vara rädd för att visa sina känslor och känslor mot mig, han borde inte vara rädd för att vara romantisk, eftersom romantik håller flammen av kärlek och passion levande. Det skulle säkert vara bra om min framtida make är uppmärksam på mig, omtänksamt, kärleksfullt och vänligt. Jag letar efter den bästa vännen, för en stor och passionerad älskare, för en bra rådgivare och för en älskad man, allt i ett. Jag vet inte om det är möjligt, men jag kommer aldrig veta förrän jag faktiskt försöker. Håller du med mig?

Profil-info


Hobbies: Läsa är min passion, jag älskar att läsa olika litteratur, särskilt jag älskar historia och läser mycket om tidigare händelser. Jag följer utvecklingen och tendenser på världsmarknaden. Jag älskar att göra sport, spendera tid i naturen. Jag adore levande konversationer och diskussioner och älskar att resa och lära mig något nytt. Ett annat intresse i mitt liv är att lära språk. Jag försöker lära mig engelska och förbättra mina färdigheter i den. Jag tror att det kan vara viktigt för mig i framtiden.
Åldersgräns: söker en mogen person