Cleo - Märsta

 
Add to favorites flickor Märsta
Användare ID: 19378
Det är helt gratis! Kontakta Cleo för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Märsta
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Annika - Kristianstad
Klara - Trollhättan
Agnes - Helsingborg
Lovisa - Falkenberg
Om mig själv


Passion, kärlek, äkta känslor är det jag letar efter här. Jag är väldigt anbud kvinna, jag bor i verkligheten, inte med drömmar, jag vet vad jag vill och jag når alltid mina mål.
De flesta män är rädda för stark kvinna, men de är noga pojkar, jag vet att jag förtjänar det bästa, så om du letar efter den riktiga kvinnan tveka inte att kontakta mig. :) :)
Jag kanske inte är din första kärlek, första kyss, första ögonblick eller första datum men jag vill bara vara din sista allting. Jag är snäll, utåtriktad, ansvarig, med en bra humor.
Jag kan vara allvarlig när det behövs och kan vara vilt lekfullt som ett barn. Men det här är bara grundläggande information om mig. Om du vill veta mer, skriv mig, ställ frågor, vem vet kanske vi letade efter varandra?
:) :)

Om min partner


Min man ska vara som kaffe ... stark, doftande och inte ge sömn på natten))) Hehe Och han borde vara ansvarig, älskande och uppmärksam))
Jag skulle också vilja att han var pålitlig, att jag aldrig kunde lämnas i ett svårt ögonblick, alltid kunna stödja mig. Och jag kommer att värma honom med min vassla och ömhet. För mig finns det inget specifikt begrepp "riktig man". Alla vi är människor. Och vi alla har sina egna fördelar och nackdelar.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: allvarliga avsikter