Alma - Karlstad

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Karlstad
Användare ID: 23298
Det är helt gratis! Kontakta Alma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlstad
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Psykolog
 
 
 интересно. Alma - Karlstad моему 

Se_också

 
Hilda - Göteborg
Lova - Helsingborg
Ulla - Karlstad
Agnes - Kristianstad
Om mig själv


Jag är den positiva, energiska och passionerade kvinnan. Jag har ett snällt hjärta, och glittrande med glädjeögon, ödmjuk själ och mycket öm och feminin karaktär. Jag gillar att vara frisk och aktiv. trots min ungdom är jag väldigt mogen och djup inuti. Jag gillar långa intressanta diskussioner, jag är nyfiken på nya saker runt mig och jag är alltid glad att lära mig något nytt och att få nya färdigheter. Jag är inte rädd för att riskera, för att jag gillar ett sådant ordspråk som "ingen risk - nej kul".

Om min partner


Jag kommer att bli kär i en man som visar sin starka och omtänksamma karaktär, vars hjärta är stort att älska och tar hand om sin kvinna. Jag kommer att föra tröst, tröst, fred och passion i min själsförälders liv, som kommer att göra mig till en drottning i sitt liv, sitt hjärta och sin själ. Jag vet vad en man behöver, han behöver en hemmafru i en dag och en passionerad älskare på natten. Jag vet hur jag gör min framtida själsförälder lycklig. Vill du vara min andra hälft och bli den lyckligaste mannen i en skicklig kvinnas skickliga händer?

Profil-info


Hobbies: Matlagning läckra och smakfulla rätter, till exempel ett äppel- eller körsbärspanna, läsa böcker, resa och upptäcka nya platser. Jag gillar sport, speciellt cykling och fitness. Jag njuter av picknick, semester vid havet och jag är full av många idéer hur vi kan roa tillsammans med min själsfrände.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll