Signe - Umeå

 
Add to favorites datingsida Umeå
Användare ID: 43119
Det är helt gratis! Kontakta Signe för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 141 lb - 64 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ja
Ockupation: lärare
 
 
 оффтоп, Signe - Umeå угодно. Полностью 

Se_också

 
Ellen - Kristianstad
Astrid - Boden
Cornelia - Strängnäs
Ulla - Uppsala
Om mig själv


Jag är öppen och ärlig, jag tror på livslångt förhållande, jag tror på äkta kärlek och starka känslor som respekt och förtroende, vilket borde vara närvarande i förhållandet mellan en man och en kvinna. Jag är lojal och hängiven. Jag är jobbig och målorienterad. Jag skulle säga att jag är en optimist av natur och försöker leva mitt liv och njuta av varje minut av det. Jag vill tro att jag är en bra vän och jag är en person som mina nära människor kan lita på utan att vara rädd för att bli dömd för några misstag. Jag är alltid redo att hjälpa mina närmaste och käraste människor och jag tror att jag kan göra min man glad eftersom jag har så mycket kärlek och omsorg att ge till en speciell man.

Om min partner


Min man ska vara öppen, snäll och lyhörd. Jag vill spendera mitt liv med någon, som känner till livet och dess svårigheter, men som inte är rädd för samtidigt, vem kommer att kunna ta hand om sin kvinna och sin familj i allmänhet. Jag skulle verkligen vilja att min man är min bästa vän, någon som jag kan lita på ovillkorligt, någon jag kan älska ovillkorligt, någon jag kan ägna hela mitt liv och allt själv till. Jag letar inte efter en perfekt man eller någon som är nästan perfekt. Jag letar efter en enkel man som finner lycka sin enkla saker, vem skulle ha samma åsikter och samma värden med mig, en man jag kan dela hela livet med.

Profil-info


Hobbies: Böcker och läsning är något jag verkligen tycker om. Jag tycker att det är en fantastisk upplevelse att hålla en bok i mina händer och att hoppa in i världens hjältar. Jag gillar att titta på filmer och lyssna på musik. Samtidigt älskar jag att göra sport mycket och det är något som ger mig mycket nöje och samtidigt är det något som hjälper mig att hålla mig i form. Men vad kan vara bättre än att dela alla dessa saker med någon du älskar?
Åldersgräns: från 30 till 67 år gammal
Dating mål: Äktenskap