Selma - Kungälv

 
Add to favorites dating för förhållande Kungälv
Användare ID: 47941
Det är helt gratis! Kontakta Selma för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Kungälv
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'3 "- 161 cm
Vikt: 95 lb - 43 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: laga mat och konditori
 
 
 человеческое спасибочки Selma - Kungälv 

Se_också

 
Hilma - Borås
Ella - Karlstad
Emma - Gävle
Irene - Göteborg
Om mig själv


Jag är lugn men glad tjej. Så jag tycker att det blir intressant att du spenderar tid med mig på datingsidan! Ibland förstår inte folk mig. Nära människor älskar mig, och jag älskar mina släktingar och vänner väldigt mycket. De är min inspiration. Jag är väldigt punktlig person. Jag gillar inte att vara sen och gillar inte att vänta på andra. Jag älskar verkligen naturen, särskilt jag älskar skog. Jag gillar att samla svamp och njuta av frisk luft. Dessutom älskar jag havet, ljudet av vågor och den varma solen. Enstaka kvinnor vill hitta sin lycka. Jag är inte undantaget! Jag vill verkligen ha kärlek och tillgivenhet. Jag vill skapa en lycklig familj med en man som jag kommer att träffas på vittdans datingsida.

Om min partner


Liksom de flesta enskilda kvinnor vill jag träffa en man som har glada ögon, brett och uppriktigt leende. Jag behöver en utbildad, sällskaplig och intressant man som kommer att bli kär i en så ömtålig tjej som jag. Så missa inte min profil på datingsidan. Jag behöver en man i det främsta av livet som är övertygad om sig själv och hans förmågor. Om du är en sådan man och du är redo för ett seriöst förhållande, väntar jag på ditt brev på online-datingsidor.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att laga mat. Mina släktingar säger att mina rätter är mycket välsmakande. Jag ritar väldigt bra. Jag älskar att resa. Jag vill besöka många länder.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: äktenskap, långsiktigt förhållande