Nora - Umeå

 
Add to favorites dating kvinnor Umeå
Användare ID: 43551
Det är helt gratis! Kontakta Nora för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: fitness tränare, engelsk lärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Svea - Halmstad
Jenny - Borås
Ellie - Kristinehamn
Anna - Uppsala
Om mig själv


Äldre charmig tjej som vill ha kärlek och lycklig familj, jag är en stark person, ukrainsk dam och vet vad jag vill ha från livet, men samtidigt är jag en lätt gå och positiv rolig tjej, god humoristisk, romantisk och passionerad kvinna. Jag försöker att inte vara sen och jag hatar när andra inte kommer i tid, jag hoppas att i dating online att följa tiden är lättare och att vara i tid är lika bra beteende. Jag är ärlig och rak person, och jag behandlar alltid människor på det sättet som jag vill bli behandlad. Mina vänner säger att jag är en pålitlig och ansvarsfull, vänlig och snäll, glad och leende person.

Om min partner


Jag letar efter en ärlig, omtänksam, passionerad man, familjeorienterad. Många saker jag kan inte beskriva, behöver jag helt enkelt känna de speciella egenskaperna och samband med min man, singel, för att få förståelse, ömsesidig attraktion och självklart förtroende. Jag söker en man, som verkligen kommer att älska mig och kommer inte att ljuga för mig, med vilka vi kommer att vara vänner och passionerade vänner, pålitliga partners, med vilka vi kommer att bli ett riktigt lag och skapa starka långa relationer

Profil-info


Hobbies: Först och främst är jag godmorkt person, tror verkligen att skratt gör livet längre och lyckligare. Jag är också stödjande så jag älskar att ta hand om människor.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: att hitta så galen som jag är