Molly - Malmö

 
Add to favorites datingsida Malmö
Användare ID: 71449
Det är helt gratis! Kontakta Molly för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Malmö
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 174 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: doktors
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Läkare, medicinska fält
 
 
 смотреть!! Какая Molly - Malmö посотреть 

Se_också

 
Ingeborg - Växjö
Elise - Karlshamn
Annika - Ängelholm
Sofia - Kristianstad
Om mig själv


Söker du kvinna som jag? Jag är en enda vit kvinna som är snäll, lätt går, fin, intelligent och har en bra humor. Jag älskar också djur väldigt mycket. Mina närmaste vänner säger att jag är sensuell, lugn men inte passiv person. Jag kan vara en mycket romantisk dam som tycker om överraskningar och gör spontana trevliga saker till min man. Som du vet är östeuropeiska kvinnor alltid goda följeslagare, hängivna och lojala. Du kan ta reda på det på den här datingsidan.

Om min partner


Via internet och denna sanna datingsida drömmer jag att träffa en lojal och hängiven man som är seriös om att hitta långsiktiga relationer. Jag är redo att flytta så det blir inte en överraskning för honom när han hittar mig på hans plats framför dörren. Jag vill att han ska tro på äkta magi och det goda kämpar alltid dåligt, eller kaffe är en morgon inte förhandlingsbar. Det kommer definitivt att ta oss närmare varandra. Hoppas du är verkligen intresserad av det internationella äktenskapet.

Profil-info


Hobbies: gå till restauranger, matlagning, resor, vandring, utomhusaktiviteter, dans, titta på filmer, shopping, ha husdjur, läsa, sport, motion, spelkort, schack, musik, spela instrument...
Åldersgräns: från 30 till 85 år gammal
Dating mål: att hitta en livspartner för långvariga relationer