Madeleine - Malmö

 
Add to favorites kvällsdatter Malmö
Användare ID: 83106
Det är helt gratis! Kontakta Madeleine för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Malmö
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: modell
 
 
 Madeleine - Malmö извиняюсь, но 

Se_också

 
Maja - Norrköping
Emma - Täby
Gunnel - Tumba
Ann - Luleå
Om mig själv


Jag är mycket självsäker, ambitiös och generös person. Om jag börjar göra något överdriver jag alltid mig själv i det här. Så nu är jag redo för långsiktigt förhållande - och jag kommer inte ge upp förrän jag hittar min älskade på den här webbplatsen, för jag gör aldrig.
Jag är van att vara väldigt självständig kvinna men med tiden går jag igenom mer femininitet inuti. Nu behöver jag någon att beundra och uppskatta mig ... Och från mitt slut kan jag lyfta din anda upp och ge uppmuntran när tiderna är grova. Jag kommer alltid att ge dig min beröm och tillbedjan. Jag vet hur man ska vara en perfekt stöd för en man.

Om min partner


Jag letar efter en man som nu är redo att bygga familj. Visst kommer du att tro att jag i min ålder inte är redo för familje livet, men jag känner i min själ att jag behöver en man att ta hand om och att älska. Jag tror att kärlek är möjlig i alla åldrar, så att åldersskillnad inte betyder mycket för mig. Ålder är bara en siffra! Det viktigaste är att vi lockas till varandra! Det viktigaste är att hitta en man som vill vara lycklig med en sådan omtänksam och kärleksfull tjej som jag. Mannen i mina drömmar är inte en prins eller så vidare, men en riktig man som värderar relation och hängivenhet.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person