Isabelle - Vänersborg

 
Add to favorites dating för äktenskap Vänersborg
Användare ID: 72819
Det är helt gratis! Kontakta Isabelle för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Vänersborg
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: advokat
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ester - Malmö
Emilia - Kristianstad
Irene - Karlskrona
Elvira - Uppsala
Om mig själv


Jag är modig, stark, tålamod men öm tjej. Jag är väldigt snäll, äkta, tilltalande. Jag är ärlig och trogen, punktlig och konsekvent vacker och intelligent, ung och fräsch, sexig och passionerad, och blygsam! haha Jag är full av energi och gillar att ta allt från detta liv. Jag är mycket ljus och optimistisk person och jag lär mig fullt ut uppskatta varje ögonblick och att manifestera positiva känslor inom.
Jag har ett varmt hjärta med sann och ren kärlek. Jag gillar att vara oberoende och beroende av min mans kärlek samtidigt. Jag kan laga hemlagad mat och mitt huvud samtidigt gör ont aldrig ont.
Jag är lite drömfull och romantisk därför älskar jag att vara utomhus och jag tycker om att gå utanför staden eller bara gå längs gatorna i min stad. Gå till havet, gå i månskenet, Njut av läsning, psykologi, musik, bio, teater..
Jag läste mycket och blev intresserad av många saker.
Jag tycker om trä aerobics mest av allt.
t är ett nöje för mig att spendera min fritid med vänner eller resa någonstans. Jag har inte reste mycket tidigare, men jag drömmer om att se världen och utforska inte bara traditionella turistiska riktningar, utan också några ökända men intressanta platser.

Om min partner


Jag behöver inte en prins! Jag älskar glada, balanserade och intelligenta män!
Han måste vara seriös och barnslig samtidigt, rolig och galen på en gång, men bekväm oavsett var han är och vem han är omgiven av. Han måste vara stolt över sig själv och jag också. Han måste älska livet och spendera mycket tid med mig.

Profil-info


Hobbies: läsning, aerobics
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: vänskap, äktenskap