Isabelle - Malmö

 
Add to favorites dating killar Malmö
Användare ID: 14634
Det är helt gratis! Kontakta Isabelle för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Malmö
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Studerande
 
 
 это Isabelle - Malmö 

Se_också

 
Lovis - Eksjö
Emilia - Västerås
Berit - Västerås
Karin - Stockholm
Om mig själv


Jag är ung och vacker ukrainsk tjej, och när du kommer att känna mig bättre kommer du att känna min ungdomsanda! Jag försöker leva på en positiv våg och njuta av varje ögonblick i mitt liv. Mina vänner berättar för mig att jag är öppenhjärtad, lugn och vänlig dam. Kanske blir du förvånad, men jag gillar intellektuell sida av kommunikation, till exempel böcker, teatrar, musik och olika kulturer. Inte dåligt, som för blod? hehe))
Vad jag vet är säkert att mitt större intresse är sport. Jag gör mycket sport och försöker hålla mig frisk och frisk. Inte illa, håller du med? Sport gör min kropp starkare. :) Jag gillar också danser. Jag besöker en danslektion ganska länge och jag älskar det verkligen! När du dansar, känner du musiken med din kropp och rör den i en rytm. Vill du dansa med mig?

Om min partner


Jag skulle verkligen vilja träffa en man, som inte kommer att rädda för att visa mig sina riktiga känslor. En man, som inte kommer att rädda för att öppna sitt hjärta för mig. Var bara dig själv och inget mer behövs.
Jag skulle vilja hitta en man med vilken jag kan leva ett långt och lyckligt liv! En man med vilken vi har ömsesidig förståelse och förtroende!

Profil-info


Hobbies: korsstygn, rita, bada, cykla
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: Äktenskap, ett långsiktigt förhållande