Ingrid - Piteå

 
Add to favorites flickor Piteå
Användare ID: 29932
Det är helt gratis! Kontakta Ingrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Piteå
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 173 cm
Vikt: 137 lb - 62 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: studerande
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Elise - Växjö
Jasmine - Borås
Juni - Halmstad
Josefin - Stockholm
Om mig själv


Jag är en ung och ambitiös tjej, jag är lite romantisk och naiv men i allmänhet är jag realist och jag ser livet som det är med alla goda och dåliga sidor. Jag bestämde mig för att använda dating agency i hopp om att förlänga min sökning av kärlek.

Om min partner


Jag vill att min man ska vara en uppmärksam, snäll och omtänksam person. För mig är mycket viktigt att träffa en man som ska vara välutbildad, balans och glad. Jag slösa inte min tid till onlinespel i chatt. Jag gick med på denna datingsida i hopp om att hitta en riktig man. Jag föredrar en levande dialog till den virtuella eftersom bara det är möjligt att känna andra. Jag tror på kemi och jag vet att vi kan känna det bara om vi träffas i verkliga. Om du är seriös och letar efter en riktig ukrainsk kvinna, var inte blyg för att skriva mig! Låt oss försöka fånga vår tur!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar aktiv livsstil och jag är förtjust i olika slags sport som simning, skridskoåkning och skidåkning. Jag är också mycket intresserad av någon form av konst, musik, mode, sömnad, stickning och besökslokaler. Jag älskar att resa eftersom det alltid är roligt att se ho
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: flörta, kärlek, långsiktiga relationer, äktenskap