Birgitta - Hässleholm

 
Add to favorites dating kvinnor Hässleholm
Användare ID: 61131
Det är helt gratis! Kontakta Birgitta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Hässleholm
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: logistikchef
 
 
 Birgitta - Hässleholm думаю, что 

Se_också

 
Felicia - Västerås
Emilia - Enköping
Nova - Linköping
Matilda - Trollhättan
Om mig själv


Jag är målmedveten och självförsörjande person. Jag har inga dåliga vanor, jag leder en hälsosam livsstil. Jag har en svår karaktär, jag är envis och jag tycker om att argumentera. Men bredvid den älskade mannen kommer jag att vara mild, lojal och omtänksam. Jag älskar livet, min son och allt som omger mig. Jag njuter av varje dag och i alla situationer, även de svåraste jag försöker hitta den positiva sidan. Jag älskar att resa och drömma om att se hela världen. Om jag kommer att göra det bra, men om jag gör det med min älskade blir det mycket bättre!

Om min partner


Jag vill se bredvid mig en man som älskar livet och vet hur man får från hennes maximala nöje. Jag gillar män som vet hur de ska få, vad de vill ha. Jag letar efter en trogen, intelligent och omtänksam man som jag kommer att ge all min kärlek och värme. Jag letar efter en man som kan se och älska inte bara min vackra kropp, utan också min vackra själ.

Profil-info


Hobbies: Jag är väldigt kreativ och jag söker alltid efter något nytt att lära och göra. Jag gillar att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Jag försöker ta hand om mig själv och jag försöker alltid vara i en mycket bra form. Jag är en väldigt optimistisk, leende, ärlig, snäll och uppriktig person. Jag adore sport, simning, löpning, dans, aerobics och många andra aktiviteter som hjälper mig att vara i god form och humör. Leende
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: att hitta svar