Viktoria - Jönköping

 
Add to favorites dating killar Jönköping
Användare ID: 81890
Det är helt gratis! Kontakta Viktoria för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 
 чем Viktoria - Jönköping 

Se_också

 
Ebba - Skövde
Lilly - Lidingö
Emma - Östersund
Adele - Trollhättan
Om mig själv


Jag har gått med på denna sida för att inte vänta på att min prins rider med häst och tar mig in i DreamLand! Ja jag är en blyg dam men den här gången bestämde jag mig för att agera och skriva dig först! Eftersom jag inte är i åldern att vara blyg och kasta en stavning på kamille undrar
- Han älskar mig, han älskar mig inte. - Han vill ha mig, han vill inte ha mig! Som jag är en handlingskvinna, så gör bättre steg och vidta åtgärder för att ändra mitt privatliv, att hitta min älskade !! Så, förhoppningsvis kommer du att:
1 Lägg märke till min profil igen bland många andra här! 2 Kontakta mig via denna datingsida 3 Inse - Jag är den du letat efter!
4. Vill träffa mig i ett verkligt liv!
5. Glad slut!
Vem vet kanske jag kan vara din perfekta goda morgon och den varmaste och mest romantiska goda natten!

Om min partner


Du är på väg att uppleva något riktigt magiskt med mig. Du är redo för äventyr och har ett öppet hjärta och sinne! Stäng dina ögon och känna med ditt hjärta vad jag ska berätta för dig. Jag och du - vi känner inte varandra ännu, men allt är i våra händer. Vi kan uppleva ett äventyr i vår livstid. Låt oss föreställa oss att vårt liv är som en skog. Vi håller händer och går in i det, utan att veta vad vi kan förvänta oss där. Vi kan se djupa och mörka skogar där och måste kämpa för att hitta vår väg ut. Det här är detsamma som om vi kämpar med problem i vårt liv. Men om vi håller händerna och håller fast, kommer vi att ta itu med dem och hitta oss på den vackra ängen. Solen skiner varmt och vi tar en filt och har lite vila på den. Vi glädjer oss att titta på varandra och dela våra själars värme. Det finns underbara blommor runt oss och det verkar som om vi är i paradiset. Det är vad vi förtjänar att ha efter vi hanterar den dåliga tiden i vårt liv. Är du seriös i din sökning efter kärlek på den här datingsidan eller du bara dödar tid?

Profil-info


Dating mål: äktenskap