Sofie - Jönköping

 
Add to favorites dating club Jönköping
Användare ID: 98514
Det är helt gratis! Kontakta Sofie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: modell
 
 
 моему Sofie - Jönköping что 

Se_också

 
Helen - Nässjö
Eva - Örebro
Carina - Göteborg
Liv - Boo
Om mig själv


Att vara en av ensamstående damer är tråkigt, jag skulle bättre dela med mig av min passion med en bra man. Vad tycker du om det här ? Vad letar du efter på den här datingsidan? Kanske jag?) Jag är redo att utveckla optimala lösningar i alla konfliktsituationer, förbättra vår kommunikativa och förståelse på alla nivåer, implementera ett innovativt tillvägagångssätt vid varje förändring av vår personliga miljö.

Om min partner


Låt oss se om vi har samma önskemål och önskemål) Vilka är dina förväntningar på chatt på nätet? Vad är slutdestinationen? Jag kommer att undvika att vara kvar i ruiner, det är så lätt att förstöra, men svårt att bygga. Och jag lägger mycket förtroende för effekten av lagarbete, ingen joshing, ingen horsing runt, ingen shoving eller needling) Jag skulle vilja att vi skulle vara ett sådant lag, såg tillgivligt team. Hur låter det? Klar för att gå med?) Jag väntar dig)

Profil-info


Hobbies: Jag gillar otroligt att laga mat och simma. Det här är mina två hobbyer som jag spenderar mycket ledig tid på. Jag älskar en hälsosam livsstil och tror att livet borde lever med värdighet!
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: seriöst förhållande, äktenskap