Siri - Hässleholm

 
Add to favorites dating för förhållande Hässleholm
Användare ID: 24751
Det är helt gratis! Kontakta Siri för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Hässleholm
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: skådespelerska
 
 
 
 Siri - Hässleholm так тоже 

Se_också

 
Penny - Norrköping
Anita - Stockholm
Helen - Mariestad
Cecilia - Eksjö
Om mig själv


Jazz ... Blues ... Jag kan inte leva utan den här genren av musik. Jag ville även vara saxofonist när jag var yngre.
Det låter roligt .. Men tiden går. Och prioriteringar förändras. Vissa människor ändrar sina drömmar nästan varje dag.
Jag är inte snäll av dessa människor. Jag har fortfarande den här drömmen i mitt hjärta. Men livet är svårt och inte varje dröm blir sant.
Nu är jag enkel skådespelare i teatern. När jag förstod att jag aldrig kommer vara saxofonisten bestämde jag mig för att vara konstfolk.
Hur som helst. Även om det inte är saxafonen ha ha ha. Jag är inte väldigt begåvad .. Som mina lärare sa till mig på universitetet.
Men de sa också att mina uttrycksfulla utseende kommer att ta människors hjärtan ... Och att jag jobbar hårt. Varje dag. Varje natt. jag är inte lat.
Jag är ganska framgångsrik i teaterlivet .. Men inte ens i verkligheten. Jag kan inte träffa min mus. Min riktiga man. Vem bryr mig, mitt hjärta och mina drömmar.
Jag hoppas att framtiden kommer att le mig en dag och du kommer att titta på hur jag spelar min roll på framsidan framför scenen i teatern!
Och vilka drömmar har du?

Om min partner


Min man ska vara passionerad. Mogna. Och allvarligt. Spel för små tjejer. Om du vill ha ett seriöst förhållande eller ens gifta mig med mig.
Var dig själv. Lie inte. Gör vad du behöver göra för att vara med mig. Jag vet vad jag vill ha i det här livet. Jag vill att du ska veta vad du vill ha från mig. Min kära älskade man. Jag är intresserad av att träffa en bra person med potentialen för ett långsiktigt förhållande. I slutändan letar jag efter en lämplig partner för äktenskap.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll