Saga - Jönköping

 
Add to favorites dating för äktenskap Jönköping
Användare ID: 29884
Det är helt gratis! Kontakta Saga för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Jönköping
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Försäljare
 
 
 пост! Saga - Jönköping любопытный вопрос 

Se_också

 
Linnéa - Strängnäs
Emma - Lerum
Leah - Malmö
Lo - Uppsala
Om mig själv


Den typ av person som alltid ser glaset som halvfullt handlar om mig. Kanske är jag full av naiv optimism, men det är värd det. I kontrast är rationalitet mitt andra namn. Jag kan använda mitt sinne, hjärta, händer och blanda aldrig upp dessa kategorier. Argumenter är också mina vänner. Det kan låta galet, men jag existerar! En sak som jag kan kontrollera är känslor. Men vad för. om jag föddes för att bli älskad, att inte förstås!

Om min partner


Det finns inget roligare än en snygg partner för att dela skämt. Jag behöver någon som aldrig slutar utmana intellektuellt och mentalt. Bara någon som kan stiga upp mig utan händer! Jag letar efter min starka man, som smälter mitt hjärta! Jag vill skapa tillsammans något speciellt i min själ! Jag vet att min kung väntar på mig!

Profil-info


Hobbies: Jag föredrar att läsa böcker när jag reser eller under frukost. På en lat helg är filmer min bästa tidsfördriv. Mest av allt föredrar jag att kombinera dessa två saker, men boken ska alltid vara den första. När fantasin öppnar sig spelar ingenting annat. Det var också anledningen att bli kär i danser. Jag har aldrig lärt mig det eftersom det kom naturligt för mig.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap