Rut - Alingsås

 
Add to favorites dating kvinnor Alingsås
Användare ID: 98841
Det är helt gratis! Kontakta Rut för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Alingsås
Civilstånd: skild
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: frisör-stylist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Yvonne - Linköping
Leia - Helsingborg
Ellinor - Jönköping
Siv - Göteborg
Om mig själv


Jag är charmig, attraktiv, intressant, snäll, ärlig, välutbildad och intelligent, med en bra humor! Jag är mycket omtänksam och jag vill ge min kärlek till en speciell man! Jag är väldigt romantisk och jag hoppas att ha många romantiska stunder i närmaste framtida! Jag gillar överraskningar, jag gillar att göra överraskningar! Jag gillar att ha äventyr! Visst kommer du aldrig att bli uttråkad med mig!
Intressen: Jag älskar mode, jag jobbar som frisör och stylist, det är min sfär! Jag gillar att göra skönhet! Jag gillar att dyka och yachter! Jag älskar havet och när jag har fritid går jag alltid till stranden! Jag gillar yoga och meditation. Jag försöker hålla hälsosam livsstil. Jag gillar smink! Jag är väldigt kreativ av naturen. Jag tror på mirakel, kärlek kan hända med oss ​​så fort! Vår värld är otroligt och vi kan bara göra det bättre, jag hoppas att du är på samma våg med mig!

Om min partner


Jag tror att min man är snäll, en riktig gentleman i hjärtat! Jag tror på romantik och jag hoppas du har en romantisk sida! Jag hoppas att du bryr dig, med en bra humor, seriös och självförtroende och redo att göra mig till den lyckligaste kvinnan i hela världen! Jag är redo för stor sann kärlek! Och vi båda borde älska äventyr i livet! Allt är i våra händer som jag tror!

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap